Satsa på solsegel till altanen i din trädgård

Är det så att du önskar med skugga till din altan? Då är det inte fel att satsa på ett solsegel. Läs mer om solsegel hos Designsegel om du är nyfiken på att veta mer. När det kommer till denna form av solskydd så är det bra mycket bättre alternativ till ett parasoll.

Ett solsegel kan nämligen anpassas utifrån där den ska sitta. Det gör att du kan få den hur stor eller hur liten du vill. Den kan även se ut på en mängd olika sätt genom att ha olika former. Det går att sätta upp dessa nästan var du vill. På altanen, uteplatsen, bryggan, balkongen och så vidare. Dessutom, det ger skydd mot både sol och regn!

Smart med taksegel mot både sol och regn

Solsegel kallas även för taksegel då det blir som ett slags tak av detta segel. Även om det påminner om en segelduk som man kan se på båtar, så är det inte samma sak. De är tillverkade på olika sätt. Ett solsegel har designats just för att skydda dig mot solen på ett bra sätt.

Det finns även vattentäta varianter som gör att du skyddas även om det skulle börja regna. Så vill du se till att just din uteplats dels får skugga, dels regnskydd samt att det ser estetiskt ut, då är det ett solsegel du ska satsa på. Om du vill, läs mer om solsegel på Designsegel.se. De tillverkar och installerar denna typ av solskydd på den plats du vill ha det.